Nyerő Páros: Csuti nem kicsit húzhatta ki a gyufát L.L. Junior feleségénél (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 24. - 03:05

Csuti meg szerette volna beszélni a dolgot Kingával, aki azonban nemigazán volt nyitott erre, ami újabb kellemetlenebb perceket jelentett a villában.

Arra talán még Kulcsár Edina és Csuti sem számított, hogy ilyen megosztó figurái lesznek a Nyerő Párosnak a játékosok körében. A többség valamiért úgy érezte, hogy nemigazán nyílnak meg számukra, és ennek többen hangot adtak.

Gusztiék fogalmazták meg a legélesebb kritikákat velük szemben, és igen keményen kibeszélték őket. Érdekes érzés lehet Edináéknak most ezzel szembesülni, hosszú hónapokkal a forgatások után, így számukra is rengeteg új élményt adhat a Nyerő Páros.

A pénteki adás szintén miattuk maradt emlékezetes, Guszti kedvese például „büdös bunkónak” nevezte Csutit, aki erről mit sem tudott. Ezen kívül még számos más esemény történt, aminek a végén Edina inkább visszatért villába.

Pataki Zita sem úszta meg negatív kommentek nélkül a közösségi médiában, majd szombat reggel egy posztban írta le az érzéseit. Edina pedig a Blikknek nyilatkozott, többek között Zitáról is, aki okozhatott némi csalódást.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.