Nyerő Páros: Pataki Zita reagált a pénteki adásra Kulcsár Edináék sokkja kapcsán

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 23. - 08:47

Mint az várható volt, Pataki Zita is kapott pár kéretlen hozzászólást a pénteki adást követően, majd tiszta vizet öntött a pohárba, és részletesen elmondta, mi is történt.

Sokak számára Pataki Zita és párja a legszimpatikusabb duó a Nyerő Páros új évadában, de nem mindenki gondolja ezt így. A péntek esti adás ideje alatt Kulcsár Edina igen kemény kérdéseket kapott, és a beszélgetésből Zita is kivette a részét.

Voltak, akiknek nem tetszett az, amiket Zita mondott, vagy ahogyan azt tette. Szombat reggel a híres televíziós a hivatalos Instagram oldalán keresztül írta le az ezzel kapcsolatos gondolait, mert ő mindig is segítő szándékkal fordult Edináékhoz, hangsúlyozván, hogy soha nem adna kéretlen tanácsot.

„Nagyon szomorú látni egy hosszú, érzelmi párbeszéd kiragadott drámai jeleneteit. Soha nem adnék kéretlen tanácsot például, de itt úgy tűnik, hogy ezt tettem.” – kezdte a hosszabb posztjában Zita a péntek esti adásra reflektálva, ami rengeteg nézői reakcióhoz vezetett.

„Nem így volt. Edina, Csuti konkrétan megkért, nagyon kedvesen, nyitottan. Azt is elmondták nekem, nekünk (szó szerint Csuti azt mondta, nincsenek érzelmei, Edina pedig azt, hogy ő fallal vette körül magát, mivel ezt nyíltan vállalták, ezért írom itt le.)

Nyerő Páros: rosszindulatúan susmogó párosnak nevezték Kulcsár Edináékat

„Elmagyaráztam nekik, hogy ez miért lehet, miért száműzik az érzéseiket, (mert sokkal könnyebbnek tűnik, mint szembenézni az adott problémával. Hogy félhetnek amiatt is kimutatni az érzéseiket, mert azt gondolják, hogy ettől sebezhetővé, gyengévé, kiszolgáltatottá válnak a másik, vagy mások szemében…)”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.