Nyerő Páros: nagyon kemény dolgokat kapott Kulcsár Edina és Csuti, maga volt a sokk

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. október 23. - 08:15

Teljesen érthető volt, hogy Kulcsár Edina nem játszotta végig a játékot, ami szinte csak róla szólt, igen kemény kérdéseket kapott.

Kulcsár Edina és Csuti talán a legnagyobb és legismertebb névként érkezett meg a Nyerő Páros új villájába. Hamar elvesztették az egyik vagy egyetlen szövetségesüket, ami felért egy sokkal, hiszen Nádai Anikóék azonnal távoztak.

Edináék voltak az egyetlenek, akik rájuk szavaztak, a többiek mind Gusztiékra voksoltak. Guszti és párja közben rendszeresen kibeszélte Edináékat, és nemigazán válogattak a jelzők közül, ahogyan ezt legutóbb sem tették meg.

Kissé érthetetlen, hogy a páros miért tette ezt, noha Edináék nemigazán adtak rá okot, és a hátuk mögött sem beszéltek róluk, kivéve Guszti horkolását, ami néhol kibírhatatlan lehetett. Várható volt, hogy a névtelenül feltett kérdések középpontjában Edináék lesznek.

Arra azonban ők sem számíthattak Csutival, hogy ekkora támadás alá vonják őket. Az egyik kérdésben például azt fogalmazták meg, hogy Edina csak szerepet játszik. „Én nem gondolom, hogy egyébként szerepet mutatnék, feltehetőleg, aki ezt a kérdést írta, ő fenntartásokkal kezel.”

Edina ekkor még mosolygós volt, és hangsúlyozta, nem gondolja, hogy szerepet játszana, ő az, amit ott mutat. Junior és Kinga is Edináékat nevezte meg, akiktől távolabb állnak a többiekhez képest, de szeretnének közelebb kerülni hozzájuk. „Egyúttal nagyon közel és távol érezlek magamhoz.” – mondta Junior Csutinak.

Edina nem egyszer nem tudta befejezni a mondatát, mert rendre közbevágtak a társai, például Guszti, akiről a nézők már jól tudhatták, hogy látható módon egyáltalán nincs oda Csutiékért. Ekkor egyre kellemetlenebb kezdett lenni a beszélgetés, ami Edinának sem tetszett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.