Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Nyerő Páros: az első nagy balhé, Kulcsár Edina el akarta hagyni a villát (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Csak idő kérdése volt, hogy Gusztiék és Edináék mikor feszülnek egymásnak, amiből meglett az első komolyabb balhé a villában.

Az első pillanattól kezdve érezni lehetett, hogy Guszti és kedvese nemigazán tud közeledni Kulcsár Edinához és Csutihoz, noha a sztárpár igazán semmit sem tett. Sőt, az eddigi adások alapján mindenkivel igyekeztek kommunikálni.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Edináéké volt az első nagy vallomás, amikor kiderült, hogy válságban van a házasságuk, és amiatt jöttek a műsorba, hogy megmentsék a házasságukat. Gusztiéknak a vallomás kapcsán is voltak kritikáik a közösségi médiát illetően, mivel ők teljesen más életet élnek.

Ezzel nem volt vége a történetnek, miután Nádai Anikóék és Gusztiék küzdhettek meg egymással a szimpátiaszavazáson, ami nem várt végeredményt hozott. Nagyobb meglepetésre Anikóéknak kellett távozniuk, ráadásul mindössze gy szavazatot kaptak, azt is Edináéktól.

Gusztiék ekkor újra róluk kezdtek el beszélgetni, és keményebb kritikákat fogalmaztak meg a párral kapcsolatban, főként Csutiról. Erről természetesen Edina és Csuti akkor semmit sem tudott, érdekes lehet szembesülniük ezekkel a szavakkal.

Lapozó: 1 2