Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Minden eddiginél vonzóbb Horváth Gréta, igazi álomnőnek tartják

Horváth Gréta egy nagyon vonzó nő, aki láthatóan erőteljesen hozta magát formába, és magabiztosan fut neki a nyári hónapoknak.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is várják a nyarat, nemcsak mi, és sokan keményen készültek rá a konditeremben. Gáspár Evelin is magasra tette a lécet, akit divatosabbnál divatosabb ruhákban láthatunk, mindenkit lenyűgöz a formájával, és megint egyre több irigy embert látni a kommentelők között, ami részben jó jel.

Rogán-Gaál Cecília szintén extra magasra tette a lécet azzal a formájával, amit háromgyermekes édesanyaként hozott össze. Sokan szeretnének fele ilyen jó formában lenni, de Cecília számára ez természetes, a sport mindig is igen aktív része volt az életnek, és ez aligha fog változni a jövőben, mert szereti csinálni. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Hozzá hasonlóan Sarka Kata is szenzációsan néz ki, legutóbb már Szabó Zsófit is lenyűgözte a megjelenésével. Mindketten fitneszversenyeken indulhatnának, és jó látni azt, hogy az anyukák közül sokan messze fittebbek, mint azok, akik még nem vállaltak gyereket. Ez is megmutatja, nincs lehetetlen, csak gyenge akarat.

Horváth Gréta sem volt mindig formában, aminek lelki okai is voltak, majd betelt nála a pohár. A nagy szakítás olyat tett vele, mely az egész életére pozitív hatással volt, és miután maga mögött hagyta a múltat Meggyes Dáviddal, az új szerelem is rátalált, aki nagyon jó hatással van rá, és egy boldog nőt láthatunk magunk előtt.

Gréta imádja a nyarat, és ezen a nyáron megint növelte a tétet, soha ezelőtt nem volt ennyire vonzó, mint most. Egyszerűen lenyűgöző, sorra kapja a dicséreteket, de a támadások sem kerülik el, azokkal inkább ő sem foglalkozik, arra koncentrál, hogy boldog legyen.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.