Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
441,78 Ft
Bitcoin
23,163 $

Nyári Diát egy rendkívül szexi fehérneműben fotózták

Fotó: Instagram/Nyári Dia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A színésznő számára fontos, hogy milyen fehérneműt visel, hiszen ez is rengeteget tesz hozzá egy nő napjához.

Megannyi különleges fehérneműt találunk a boltokban, ám nem mindegy, hogy az adott ruhadarabbal mennyire tud azonosulni egy nő. Emiatt is fontos, hogy a lehető legideálisabbat válasszák ki, így a szín, az anyag minősége, és természetesen a tervezés sem másodlagos.

Soron kívül Durván visszaestek az iPhone-szállítások a tavaly év végi ünnepi időszakban

Nyári Dia azok közé tartozik, aki nagyon is odafigyel a részletekre, és kiváló modellként mutat ezekben a különleges tervezésekben. Elárulta, hogy szeret játszani a színekkel, ahogyan például az anyagokkal is.

Ugyanakkor fontos számára, hogy a melltartója merevítő nélkül is tökéletes tartást biztosítson. Legutóbb az üde narancsra esküdött, és milyen jól tette, mert ebben a szürke időben sokkal jobb lett tőle a kedve.

„Ha az alakom nem is mindig tökéletes, azért a fehérneműimtől mégis elvárom ezt. Szeretek játszani a színekkel, és az anyagokkal, de fontos, hogy a melltartóm merevítő nélkül is tökéletes tartást biztosítson.” – hangzott el Dia posztjában.

„A mai napom árnyalata ez az üde narancs, ebben a szürke időben sokkal jobb lesz tőle a kedvem. Ráadásul a szuper kényelmes csipke már az ünnepi időszakban is tökéletes társam lesz.” – tette hozzá a sztár.

Még több bulvár: Hal a tortán: Gáspár Evelin megmutatta az álomkonyháját (videó)