Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Nyári Dia vadítóbb talán már nem is lehetne ennél (fotó)

Fotó: Instagram/Nyári Diána
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csak úgy füstöl, annyira szexi fotó készült Nyári Diáról, aki péntek 13-án is nagyon odatette magát.

Néha csak nézünk magunk elé, milyen jó formában vannak a hírességeink, ami természetesen motiválóan hat az emberekre. Néha nem is gondolnák a sztárok, az ismert emberek, hogy mekkora motivációt jelentenek.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Mivel sok ezren követik őket, megvan az esélye annak, hogy akár százak életén változtassanak egy poszttal. Ez lehet lelki eredetű is, de ugyanúgy hatással lehetnek valakinek a fizikumára is az edzésekkel.

Számos példa van arra, hogy embereket változtattak meg ezek a bejegyzések, és rengetegről még csak nem is tudunk. Emiatt is jó dolog a közösségi média, és az, ha valaki minőségi módon aktív rajta.

Nyári Dia például nagyon fitt, és igyekszik pozitív maradni, motiválni az embereket. Valószínűleg már ő is sokakat motivált, vett rá arra, hogy változtasson az életmódján, és induljon el egy jobb irányba.

A 178 ezer követőt számláló színésznő péntek 13-án sem tétlenkedett, nagyon is odatette magát, és az eddigi talán legvonzóbb fotójával állt elő. Egy forma, amivel magasra tette a lécet, és több mint jól áll neki ez a dögös szett.

Még több bulvár: Lencsés Luca fenékformája már most készen áll a nyárra