Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Óriási pofont kaptak Messiék az MLS-ben

Lionel Messi csapata, az Inter Miami igen nagy pofonba futott be a NY Red Bulls ellen az MLS-ben, esélyt sem adott nekik az ellenfél.

Fotó: EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig igen hektikusan teljesít az Inter Miami, hiába vannak világsztárok a csapatban. Igaz, Messi jelenleg nem érhető el egy kisebb sérülés miatt, így a legjobb esetben is csak a pálya széléről figyelheti az eseményeket. Papíron azonban a keretnek kellően erősnek kellene lennie ahhoz, hogy az argentin nélkül is hozzák a meccseket.

Legutóbb többek között Suarez és Busquets is ott volt az Inter Miami kezdőjében, de hiába. A hazai pályán játszó NY Red Bulls lefutballozta Messiéket, esélyt sem adtak nekik. Lewis Morgan nagy napja volt ez, aki mesterhármast szerzett a sztárcsapat ellen, miközben tehetetlenül nézték, mi történik a pályán. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Már a 3. percben hátrányba kerültek, majd az 51. percben Morgan megduplázta az előnyt, míg a 70. percben mesterhármasnak örülhetett. Pár perccel korábban pedig Carmona köszönt be, és ez a 4-0 igencsak fájdalmas üzenet lehet az Inter Miami számára, mert Messi nélkül sokszor egyértelműen szenvednek a pályán.

Az Inter Miami ezzel a vereségével elvesztette az első helyét a keleti főcsoportban. Egy meccsel többet játszva már két vereséggel a nevük mellett 10 pontosak a veretlen Cincinnati mögött, addig a NY Red Bulls szintén 10 pontos, akárcsak a Colombus Crew és a Toronto, akik mind egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.