Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,84 Ft
Euró
393,40 Ft
Font
467,66 Ft
Bitcoin
64,251 $

November óta rengeteg magyar gondolta meg magát, messze többen akarják az oltást

Ha megnézzük a novemberi számokat, akkor egészen drasztikus differenciákat találunk a legfrissebb adatokhoz képest, mely bizonyítja, hogy jelentős mértékben nőtt az oltási kedv Magyarországon.

...svg content...Fotó: Orosháza, 2021. március 16. Floszberger Péter orvos beolt egy idős nőt a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájának első adagjával az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben kialakított oltóponton 2021. március 16-án. MTI/Rosta Tibor
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ahogyan Müller is fogalmazott, valóban csak az oltóanyag-mennyiség az, ami a védőoltások beadásának határt szabhat. Tavaly novemberben a KSH adatai szerint a lakosság mintegy 15%-a szeretett volna élni a védőoltás felvételének lehetőségével.

Korábban, két héttel ezelőtt 42,4%-ra nőtt ez az arány, ami jelentős ugrást jelent novemberhez képest. Sőt, azóta még nagyobb az emberek oltakozási kedve Magyarországon,amely a jövőben egyre jobb lehet. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Jelentős vakcinamennyiséget szabadítottak fel Magyarországon, rengeteg vakcináról van szó

A legfrissebb, elmúlt heti adat szerint 46,4%-a a lakosságnak kíván élni a védőoltás felvételének a lehetőségével. „Csakis ez az egyetlen kiút számunkra.” – hangsúlyozta az országos tisztifőorvos a keddi sajtóeseményen.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.