Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Ez lehet a tökéletes ajándék nőnapon

Ha valaki elbizonytalanodna, mivel lepje meg szerettét, a csillagjegyek segítségére most is számíthat.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Március 8-án minden férfi igyekszik valami igazán szép ajándékkal kedveskedni a számára legfontosabb hölgyeknek. Vannak, akik ilyenkor virágot vásárolnak, míg mások inkább a csokoládét választják, esetleg egy olyan parfümöt vagy sminkterméket, amiről biztosan tudják, hogy a szeretett személy örömmel fogja használni a mindennapokban. Ugyanakkor tény, hogy nem mindig könnyű eltalálni, vajon épp most minek örülne legjobban az a bizonyos személy. Ebben sietnek most a bizonytalanok segítségére a csillagjegyek, amely által fény derül rá, ki mire vágyik igazán nőnapkor.

A Kosról például köztudott, hogy nem retten meg a kalandoktól, kihívásoktól. Szereti magát emlékeztetni rá, hogy minden csak az akaraterőn, kitartáson múlik, és másokat is erre ösztönöz, így akár egy különleges utazás, vagy a hobbijához passzoló ajándék is jó meglepetés lehet. Míg a Bika praktikus, határozott, és a világ végéig is elmegy az elveiért. Emellett hajlamos szorongani, így számára egy relaxáló masszázs lehet a legjobb választás, amely által megszökhet egy kicsit a világ elől, hogy újult erőre kapjon. Az Ikrekről elmondható, hogy nyüzsgő, pezsgő, szociális lény, aki sokszor két ellentétes énje között csapong. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Adjuk meg hát számára a lehetőséget, hogy megtalálja az aranyközéputat, akár egy önfejlesztőkönyv vagy egy tanfolyam segítségével. A Rák esetében azzal tudjuk a legnagyobb örömet szerezni, ha kicsit levesszük a válláról a terheket. Romantikus lélek, így egy meglepetésvacsora plusz meglepetés-bébiszitter kombóval garantált a siker. Emiatt azt érzi majd, hogy gondoskodnak róla, kicsit kiszállhat a mókuskerékből. De egy szépséges, színes virágcsokorban is örömét leli, amire ha ránéz, a kedves pillanatok fognak az eszébe jutni. Az Oroszlánról pedig kétségtelenül kijelenthető, hogy imád a figyelem középpontjában lenni.

Ha kedveskedni szeretnének neki, azt megtehetjük szép szavakkal, egy elegáns gyűrűvel, egy finom anyagú kendővel, de egy kézzel írott levél is azonnal meglágyítja a szívét. A gyakorlatias Szűz mindig keménynek mutatja magát, de mértékkel ő is kapható a romantikára. Ha örömet szeretnénk neki okozni, tisztasággal és renddel várjuk haza, a napot pedig egy közös mozizással is meg lehet koronázni, értékelni fogja. A Mérleg ezzel szemben romantikus és érzéki, ezáltal minden törekvést nagyra tart, amivel a kedvében akarnak járni. De egy otthoni, gyertyafényes meglepetésvacsora határozottan megdobogtatná a szívét – írja az nlc.hu a yourtango.comra hivatkozva.

A Skorpió imádja a meglepetéseket, így óriási lesz az öröme, ha csak a megfelelő pillanatban tudja meg, mivel készültek neki. Ha például a párja elviszi az első találkozásuk helyszínére, biztosan értékelni fogja. Egy Nyilas mellett igazi kaland az élet, ő mégis azt szereti a legjobban, ha megnevettetik. Így számára az lehet a tökéletes program, ha megnézheti a kedvenc vígjátékát, de ha ezt lufikkal, virággal és más dekorációval különlegessé teszik, még inkább meg fog hatódni. A Bak praktikus, határozott, és mindig ő irányítja a dolgokat. Ám ha most valaki átveszi tőle az irányítást, nem fog neheztelni érte, mert ha meglátja, hogy egy személyes ajándékkal készültek neki, odáig lesz az örömtől.

Jó ötlet lehet például egy naptár, amelyet minden hónapnál egy közös fotó díszít, ha pedig apró üzenetek, jótanácsok, vicces üzenetek is állnak mellette, imádni fogja. Sőt, biztosan kiteszi a falára vagy az íróasztalára, hogy minden nap láthassa. A Vízöntő szereti, ha tiszteletet, elismerést kap, s bár nem épp romantikus típus, attól még ő is örül annak, ha valami különleges ajándékkal lepik meg. Itt érdemes ihletet meríteni a hobbijaiból, kedvenc időtöltéseiből, de egy különleges virágcsokornak is biztosan örülne. Ha pedig egy Halak jegyűt szeretnénk meglepni, készítsünk neki egy romantikus hétvégére szóló meghívót, amelyen szerepel a dátum, emellett írjuk bele nagy betűkkel, mennyire hálásak vagyunk neki mindazért a gondoskodásért és szeretetért, amiben nap mint nap részesíti a szeretteit.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.