Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Nicole Scherzinger legújabb cannes-i vadító fotóinál most nincs jobb

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger jobbnál jobb formában mutatkozik, semmi panasz nem lehet a megjelenésére, és ahogyan viseli ezeket a ruhákat.

Nicole Scherzinger turbófokozaton éli az életét, ami rengeteg médiaeseménnyel, edzéssel, és utazásokkal jár. Ő azonban már hozzászokhatott ehhez, mondhatni az élete szerves része, és közben boldog.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Javarészt pozitív tartalmakat oszt meg, vidám karakter, aki nem mellesleg őrjítően néz ki. Egyre többet és többet hoz ki magából, amiről bárki megbizonyosodhat a róla készült fotók segítségével.

Nicole nem mellesleg különleges szépség, sokan dicsérik, és az egyik kedvencként tekintünk rá. Szeretjük, hogy ennyire vidáman fogja fel az életet, és ez nemcsak annak betudható, hogy hatalmas vagyonnal rendelkezik.

A pénz egy bizonyos szint felett nem boldogít, sokkal fontosabb a harmónia, és persze az egészség. Minden adott ahhoz, hogy az énekesnő boldogan élje az életét, és folytassa ezt a fajta életmódot.

Cannes-ban is tiszteltét tette a filmfesztiválon, sok más világsztárhoz hasonlóan. Remekül áll neki ez a rövid haj, és a megjelenését sem kell igazán magyarázni a mély dekoltázsával, ami elvarázsolja a követőket.