Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Neymar akkora esernyőcselt osztott ki a döntőben, hogy vihar is lehetett volna, akkor sem ázik meg

Fotó: Twitter/CBF Futebol
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 10:07

A brazil virtuóz nagyon élt a pályán, de ez is kevés volt ahhoz, hogy megszerezzék az egyik legértékesebb trófeát, a Copa Américát.

Brazília és Argentína jutott be a fináléba a Copa Américán, amit szombat este rendeztek meg, egy nappal az Európa-bajnokság fináléja előtt. A két torna egymással párhuzamosan futott, azzal a különbséggel, hogy a COVID miatt a dél-amerikai helyszínen csak a döntőben lehettek nézők, alig pár ezren.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Ez azonban nem vetette vissza a játékosokat, és a pár ezer szurkolóból is akkora erőt merítettek, mintha csak megtelt lelátók előtt játszottak volna. Mivel Brazíliában rendezték a finálét, a hazai csapat számára még inkább presztízs lett volna a győzelem.

Ez lehetett volna számukra a 10. Copa América, amit megnyernek, de nem jártak sikerrel. Argentína, akik ezelőtt már 14 finálét vesztettek el, a 15. győzelmüket aratták, amivel beérték, és egyúttal megelőzték Uruguayt, mivel nekik csak hat ezüstérmük van.

Neymaréknak nem egy ziccerük volt, és még lesgólt is lőttek, így joggal szomorkodhatnak, bár pár perccel a lefújás előtt Messinek is volt egy ordító helyzete, amit csodák csodájára kihagyott, mert tőle nem megszokott módon elbotlott a saját cselében.

Lapozó: 1 2