Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Nemazalány Magyarország egyik legvonzóbb híressége

Halastyák Fanni egy végtelenül vonzó lány, aki egyúttal nagyon otthonosan mozog a kamerák előtt, különlegesen fotogén.

...svg content...Fotó: Instagram/Halastyák Fanni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Halastyák Fanni nagyon fiatalon ismerkedett meg az ismertséggel, annak előnyeivel és hátrányaival. Ezzel együtt nem volt könnyű gyerekkora, ami hatással volt a későbbi életére, és most is valamilyen szinten. Egy nagyon erős nővé vált az évek alatt, akiről külső szemmel azt gondolnák, még csak a zárkózottság közelében sincs.

Fanni ezen a területen is sokat fejlődött, amiben nagyban segített az is, hogy több televíziós műsort is elvállalt a TV2-nél. Az Ázsia Expresszt ráadásul megnyerte az akkori párjával, mindent vittek, és egy nagy fordulat végén sok millió forintot nyertek. A Sztárban Sztárban is sokan drukkoltak neki, és a sors furcsa fintora, hogy épp akkor esett ki, amikor nem érdemelte volna meg. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A Párharcban már úgy szerepelt Armanddal, hogy a kapcsolatuk nem volt a legjobb állapotban. Messze nem volt akkora az összhang közöttük, mint az Ázsia Expresszben, és elsőként estek ki. Nem sokkal később szakítottak, már nincsenek együtt, és jelenleg nem tudni, van-e párja a gyönyörű énekesnőnek, aki imád alkotni.

Fanni szeret odahaza lenni, nem okoz számára gondot az egyedüllét, de szerencsére vannak barátai, akik mellette állnak. Hogy fog-e még változni a karaktere, azt nem tudni, ez nagyban tőle is függ, ahogyan részben az is, hogy rátalál-e a szerelem. Erős személyiség, megvannak a maga törvényei, így talán nehezebb dolga van.

Az azonban vitathatatlan, hogy mennyire vonzó, és ez a fotó i s csak azt bizonyítja, hogy fotogén. A fotósok imádhatnak vele dolgozni, mert különleges felvételeket készíthetnek róla, máskor pedig ő maga készíti el ezeket. Ezúttal is nagyon sok dicséretet kapott, imádják őt a követők, akik már 320 ezren vannak az Instagram oldalán.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.