Nem e világi, ahogyan ez a holdjáró SpaceX-NASA Cybertruck kinéz!

not image

Kulcsár Péter

2020. június 13. - 17:44

Fantasztikus ötlettel állt elő az egyik dizájner, aki megtervezte az elektromos Tesla-terepjáró űrbéli verzióját.

Fantasztikus ötlettel állt elő az egyik dizájner, aki megtervezte az elektromos Tesla-terepjáró űrbéli verzióját.

Bemutatása óta a Cybertruck a különleges formavilágával hívta fel magára a figyelmet – sokan úgy definiálták a kocsit, mintha egy futurisztikus álomból szabadult volna ki. Voltak olyanok is, akik a Holdon képzelték el a monstrumot, egy tervező nemrég az ő fantáziájukat is megvalósította.

A grafikus a Tesla Cybertruckot hatkerekű holdjáróvá változtatta, ami annyira realisztikusnak tűnik, hogy nem bánnánk, ha egyszer Elon Musk úgy döntene, feljuttat egy ilyen járművet Földünk hűséges követőjének felszínére.

A valóságban szintén elképzelhető, hogy a SpaceX készíthet űrjáró egységeket, ugyanis nemrég a Teslától specifikus erőforrásokat vásároltak, melyekkel kizárólag ilyesféle szerkezeteket lehet meghajtani.

A lenyűgöző vizuális koncepció annyira tökéletes mása egy potenciális SpaceX tervrajznak, hogy még ők sem készíthették volna el jobban. Amint a felhasználók úgy gondolták, jó lenne legyártani egy Cybertruck Moonrovert, a Charlie Automotive nevű Instagram-júzer nem habozott, és azonnal megálmodta a szenzációs járművet.

A készítő még egy videót is feltöltött, amelyen körbejárhatjuk a zseniális művét. Miközben nemrég milliók nézték, ahogy a SpaceX történelmet írt és privát cégként NASA-űrhajósokat juttatott el a Nemzetközi Űrállomás fedélzetére a Falcon 9 rakétájukkal, mindenki már az elkövetkező Hold-expedícióra fókuszál.

Ennek apropóján ez a lenyűgöző Cybertruck-koncepció megalapozhatja a négy éven belül esedékes újabb küldetés hype-ját.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/oriasi-meretu-capafogra-bukkantak/