Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Négyes gyilkossághoz vezetett egy családi vita a segélyelosztásról

Szombat este nyitott tüzet egy heves vita során egy férfi indianapolisi otthonában, három felnőtt és egy gyermek vesztette életét.

...svg content...Fotó: Skitterphoto/Pexels
Külföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Indianapolis városi rendőrségének szóvivője elmondta, hogy a 25 éves gyanúsítottat, Malik Halfacre-t a tett helyszínétől néhány kilométerre tartóztatták le, egy ház padlásterében találtak rá. 

A négyes gyilkossággal végződő vita a rászorulók számára biztosított, a koronavírus ártalmainak enyhítésére kiadott állami segély elosztása miatt robbant ki. A lövöldözés során a gyanúsított gyermekének édesanyja is megsérült, a férfi a 6 hónapos kislányát meneküléskor magával vitte. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

A 6 hónapos gyermeket később sértetlenül találták – írja a Fox 5 New York. A férfit gyilkossággal, gyilkossági kísérlettel és más bűncselekmények elkövetésével gyanúsítják a megyei börtön szerint, ahol Halfacre-t előzetes letartóztatásban tartják. 

A rendőrség nyilatkozata szerint a lövöldözésnek négy áldozata van, közöttük egy 7 éves gyermek is.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.