Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Nagy Ádám: a legjobbak legjobbjai vannak az Európa-bajnokságon

A sorsolás után nyilatkozott a magyar válogatott játékosa, aki szerint a csoportelsőség is meglehet.

Budapest, 2023. november 19. Szoboszlai Dominik (b) és Nagy Ádám, a magyar válogatott játékosai ünnepelnek a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsõként jutott ki a jövõ évi németországi Eb-re. MTI/Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A 77-szeres magyar válogatott Nagy Ádám góljával zárult a selejtezősorozat, melynek végén Magyarország csoportelsőként jutott ki az EB-re, ahol Németországgal, Skóciával, valamint Svájccal mérkőzik meg.

A 28 éves játékos a sorsolás utáni nyilatkozatában az M4 Sportnak elmondta, hogy nagyon örült annak, hogy már harmadjára élhette át a csoportbeosztás izgalmait, illetve annak is, hogy Németország ellen is pályára léphetnek. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

„Közepes csoportba kerültünk. Örülök, hogy a németekkel is játszunk, lehetőségünk lesz revansot venni. Összességében három nagyon jó mérkőzést várok. Van keresnivalónk a csoportban, akár az elsőségért is mehetünk” – tette hozzá.

Nagy Ádám jelenleg a Serie B-ben játszik, azonban nem kap elegendő játéklehetőséget az AC Pisában, ami ugyanakkor elengedhetetlen lenne, hiszen Marco Rossi filozófiája szerint azok a labdarúgók kapnak behívót a válogatottba, akik rendszeresen játszanak klubcsapatukban.

„A menedzsmentemmel azon leszünk, hogy megtaláljuk a lehető legjobb megoldást” – fogalmazott annak kapcsán, hogy várható-e változás a klubkarrierjét illetően.