Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Nádai Anikó edzés közben is igen vonzó

Nagyon sokan irigykednek Nádai Anikó természetes szépségére és formájára, ami sokakat egyszerűen lenyűgöz.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó mindig is egy nagyon szép nő volt, és ez most sincs másképp, ennyi év eltelte után. A ValóVilág történetének egyik legvonzóbb karaktere, akiben az RTL látta a potenciált ahhoz, hogy műsorvezetőt csináljon belőle, ami végül így is lett.

Sokakat lenyűgözött az évek alatt a megjelenésével, és nem mellesleg kiváló műsorvezető vált belőle, aki hűséges maradt a csatornához, továbbra sem szerződött át a TV2-höz, ellenben olyan nagy nevekkel, mint Stohl András, Ördög Nóri, Lékai-Kiss Ramóna és legutóbb Szabó Zsófi, aki egykor sorozatban játszott a riválisnál. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Majka és Pápai Joci azonban az RTL-t választották, majd bejelentették, hogy Tóth Andi is újra az RTL-nek fog dolgozni az X-Faktor miatt. Elnézve azt, hogy mennyit edz mostanában, lehetséges, hogy a Sztárboxra is igent mondott, ami további súlyos milliókat hozhat neki a konyhára, ami sosem rossz dolog.

Anikó esetében ez szinte kizárt, a kétgyermekes édesanya marad a műsorvezetésnél, nem valószínű, hogy bokszolni fog. Az azonban már biztos, hogy edzés közben még vonzóbb, és sokan dicsérik a természetes szépségét, illetve a szintén látványos vonalait.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Elgázolt egy kerékpárost, majd házfalnak ütközött egy autós Nagyatádon

Súlyos baleset történt Nagyatádon, ahol egy autós elgázolt egy kerékpárost, majd egy házfalnak csapódva állt meg.

78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Magyarországnak végre kell hajtania az EU Bíróságának ítéletét, és 45 napon belül ki kell fizetnie a menekültügyi pénzbírságot – áll a kormánynak címzett friss levélben.