Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,71 Ft
Euró
393,25 Ft
Font
467,95 Ft
Bitcoin
65,428 $

Nádai Anikó dekoltázserős megjelenésénél most nincs látványosabb

Nádai Anikó mindig nagyon csinos, de most különösen kitett magáért, hiszen esküvőre volt hivatalos.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyelőre nem a sajátjára, de már egy ideje jegyben jár a szerelmével, csak idő kérdése. Nádai Anikó sok szempontból áloméletet élhet, mert magasabb életszínvonalat engedhet meg magának, ismert nő, az RTL családjának tagja, boldog családanya, menyasszony, és még sokáig sorolhatnánk.

Minden adott ahhoz, hogy igazán boldog legyen, és nem mellesleg olyan formában van, hogy sokan dicsérik. Nemcsak dicsérik, irigykednek is rá, és ez megint olyasvalami, ami elárulja, milyen különleges, egy igazi természetes szépség, aki csak igyekszik minél többet és többet kihozni magából. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Remek úton halad előre, és példaértékű édesanya, aki vigyáz a gyermekeire. Nemigazán posztol róluk, nem követi azokat, akik rendszeresen, arccal mutatják meg a gyermekeiket, hiszen ennek is megvannak a maga veszélyei. Sajnos ilyen világot élünk, abszolúte nem kell magyaráznunk ennek veszélyeit.

Anikó legutóbb esküvőn járt, és minden bizonnyal az egyik legvonzóbb nőként jelent meg az eseményen. Ez a dekoltázserős ruha egészen kiválóan áll rajta, női szemmel is káprázatosan néz ki, sokan szeretnének ilyen formát, ami lehetséges, csak tenni kell érte. Általában itt bukik meg a dolog, mert az emberek lusták, tisztelet a kivételnek.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.