Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Nádai Anikó formája láttán csak irigykedni lehet

Nádai Anikó egy nagyon csinos nő, amit már számtalanszor bizonyított, ráadásul kétgyermekes édesanyaként.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Nádai Anikó az egyik legismertebb nő Magyarországon, amire talán sosem gondolt. A ValóVilág adta meg számára az első országos ismertséget, majd azon kevesek közé került, akikre nem a műsor miatt emlékeznek. Médiakarriert csinált, VV előnév nélkül, és ez igencsak nagy megnyugvást jelenthet számára.

Ott van például Osváth Zsolt, aki tudatosan dolgozik azon, hogy ne a ValóVilággal kössék össze a nevét, ám még mindig nem járt sikerrel. Ennyi idő eltelte után is a VV ott van a neve mellett sok esetben, bár jegyezzük meg, aligha lehetett volna ennyire sikeres, ha anno az RTL nem adja meg neki a nagy lehetőséget. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Anikó egészen más pályafutást futott be, és noha Zsolt műsorvezető szeretett volna lenni a televízióban, másképpen alakult az élete. Nádai Anikó viszont továbbra is rendszeresen szerepel a képernyőn, és boldog kétgyermekes anyuka, aki nem mellesleg topnő, de sokat is tesz azért, hoyí így nézzen ki.

Trendivé vált edzeni, formában lenni, amivel nemcsak önmagunkat motiválhatjuk, mert sokan követik a hírességeket. Ez kölcsönös, hiszen Anikó magabiztosságán, önbizalmán is sokat javíthat az, hogy ennyi dicséretet kap, mint legutóbb. Szenzációsan néz ki, csak dicsérni tudjuk, és büszke lehet magára.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.