Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Nem győzik dicsérni Nádai Anikó különleges szépségét

Nádai Anikó rendre rengeteg dicséretet kap, sokan csodálják a természetes szépségét és vonzó alakját.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikót az egész ország ismeri, és nem feltétlen a ValóVilág miatt. A VV csak egy ugródeszka volt számára, és azon kevesek közé tartozik, akit nem VV Anikónak hívnak, hanem a vezetéknevén szólítják. Hosszú évekkel ezelőtt kilépett ennek árnyékból, és saját karriert csinált az RTL-en, ahol továbbra is számítanak rá.

Mellett még Majka volt az, aki nagy karriert futott be, és jelenleg is szép pénzeket keres ezzel. Az utóbb időben pedig Molnár Anikó tűnt ki sokszor a tömegből, aki szintén a ValóVilágban vált ismertté az emberek számára. Ugyancsak jól fut a szekere, köszönhetően az új vállalkozásának, ami igencsak jövedelmező. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Az RTL műsorvezetője pedig már kétgyermekes édesanya, menyasszony, sikeres médiaszemélyiség, aki a közösségi médián belül is letette a névjegyét. Nem is akárhogyan, már közel 410 ezer követőt számol, ami természetesen csak úgy vonzza a támogatókat, ezen a téren is sikeres Anikó. Többek között amiatt is irigykednek rá, mert boldog, szerelmes és szép életet élhetnek együtt.

Anikó a formájára is nagy figyelmet fordít, és amikor bikinit húz, egyszerűen megőrülnek a követőt, annyi dicsérettel halmozzák el. Az egyik legcsinosabb híresség idehaza, és tény, női szemmel is dicséretet érdemel, ami sokat elmond, mert a nők általában csak ritkábban dicsérgetik egymást.

Általában a természetes szépségével nyűgözi le az embereket, most is így tett a nyári szezon elején. Gyönyörű nőnek tartják, és mi sem tudunk mást mondani, csak elismerni, és jó látni azt, hogy valaki ilyen boldog az életével.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.