Mourinho beindult, egy kegyvesztett került fel a listájára

Rick Karsdorp, az AS Roma (b) és Donny van der Beek, a Manchester United játékosa a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének visszavágó mérkőzésén a római Olimpiai Stadionban 2021. május 6-án. MTI/AP/Alessandra Tarantino
not image

Nagy Noel

2021.május.7 - 17:51

José Mourinho, az AS Roma újdonsült menedzsere meg kívánja hódítani Olaszországot és Európát a fővárosiakkal, amelyekhez komoly erősítéseket képzelt el.

A Caicomercato értesülései szerint az egyik ilyen erősítése Donny van de Beek, a Manchester United kegyvesztett középpályása lehet, aki körülbelül 30 millió euróért mozdítható Angliából, összességében komoly ajánlatra lesz szükség a fővárosiaktól.

Donny van de Beek még tavaly nyáron kerül a Vörös Ördögökhöz, ám Ole Gunnar Solskjaer szemmel láthatóan nem tudott vele mit kezdeni idén, a középpályáról szinte kirobbanthatatlan volt a Fred-McTominay páros.

Van de Beek távozása ezért jóformán biztosra vehető, akár már idén nyáron, legalább egy kölcsönügylet formájában. A kérők sora hosszú, nagyon sokan szeretnék soraik között tudni a tehetséges hollandot.

Ezen a héten a semmiből érkezett a bejelentés, hogy José Mourinhót kinevezték a Roma vezetőedzőjének, szerződése szerint három évre. Azóta beindult a találgatás, hogy kik lehetnek a szerzeményei, többek között Nemanja Matic és David de Gea neve is felmerült.