Újabb kérője akadt a Barca szuper-tehetségének, kétszer annyi pénzt kínálnak neki

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 08:37

Nagyon úgy fest, hogy a Barcelona elveszíti az egyik legnagyobb tehetségét, aki lehetséges, hogy mégsem a Real Madridnál köt ki, hanem Angliába igazol.

Ilaix Moriba helyzete egyre furcsább, napról napra kevesebb az esély arra, hogy a Barcelona játékosa marad, noha az egyik legnagyobb tehetségről van szó. A 18 esztendős középpályás a tavalyi szezonban mutatkozhatott be, és igen erős teljesítményt nyújtott.

Amikor Koeman már majdnem a kezdőben számolt volna vele, jöttek a hírek, miszerint a spanyol U17-es válogatott játékos távozhat, köszönhetően annak, hogy nem tudott megállapodni a szerződése meghosszabbításáról.

A Barcelona még mindig nem adta meg a kért összeget, és a pletykák szerint a szálakat a Real Madrid mozgatja, így nem kizárt, hogy az ősi riválisnál köt ki a nagy tehetség. A kialakult helyzet miatt nem az első csapattal kezdhette meg a felkészülést a fiatal sztár, akiért többen is érdeklődnek.

Miután mindenki tudomást szerzett a Moriba-ügyről, nem meglepő, hogy a Manchester City is lecsapna a játékosra. A Fichajes szerint Guardiola olyannyira komolyan gondolja a transzfert, hogy a City már meg is kereste a játékos környezetét, és egy több mint meggyőző ajánlattal álltak elő.

A Real Madridnál komolyan gondolják a Mbappé-Haaland duó érkezését

A lap Adrian Sanchez sportújságíróra hivatkozva számolt be a City érdeklődéséről, de más klubok is vannak a Premier League-ből, akik szeretnék a soraikban tudni a tehetséget. Sőt, már azt is tudni, hogy a City a Camp Nou-ban kapott bérének a dupláját ajánlotta fel, és körülbelül 6 millió euróért teheti át a székhelyét Angliába.