A Real Madridnál komolyan gondolják a Mbappé-Haaland duó érkezését

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021.július.21 - 10:21

A Real Madridnál nem osztják azt a véleményt, miszerint amikor több világsztár van egy helyen, az rossz hatással lehet a teljesítményre, így egy Mbappé-Haaland duó még káros is lehetne.

Valójában Mbappé és Haaland tökéletesen kiegészítené egymást a pályán, akik régi célpontjai a Real Madridnak. Lehetséges, hogy egyikőjük már ezen a nyáron Madridba fog költözni, vagy legkésőbb jövőre, és mindketten.

Madridban bőven rendelkeznek tapasztalattal abban, hogy milyen, amikor világsztárokkal kell együtt dolgozniuk, és szinte minden poszton van legalább egy ilyen karakter. A Defensa Central szerint bár vannak, akik azt állítják, hogy az egók harca árthat a csapatnak, ők már messze nem osztják ezt a nézetet.

A tervük az, hogy Mbappét még 2021-ben megpróbálják leigazolni, addig 2022-ben Haaland költözését bonyolítanák le. Pérez elnök állítólag arról álmodik, hogy mindkettejüket az új Bernabéuban lássa.

Azon a véleményen van, hogy a világ legjobbjainak együtt kell játszaniuk, ráadásul a francia és a norvég sztár a pályán kívül is jó kapcsolatot ápolnak egymással. Követik egymást a közösségi médiában, miközben tisztelik és csodálják azt, amit elértek.

A Real Madrid emiatt arra készül, hogy mindkét üzletet megvalósítsa. Logikai szinten lehetetlennek tűnő küldetés, hogy ugyanazon a nyáron hozzák el őket, de Pérez lát lehetőséget arra, hogy külön-külön ez megtörténjen.

Nem kap utolsó utáni esélyt Bale a Real Madridnál, mégis mennie kell

A csapatnak kiváló a kapcsolata a Dortmunddal, és Raiola, Haaland ügynöke nagyon szeretné, ha a norvég csatár Madridban folytatná. A Premier League-ból a Chelsea a legkomolyabb érdeklődő, ám a játékos számára Madrid az elsődleges célpont.

Mbappé esetében hasonló a helyzet, aki amiatt nem hosszabbít, mert a Real Madridnál szeretné folytatni a karrierjét, illetve nem látja maga előtt azt, hogy a PSG-vel Bajnokok Ligáját nyerhet, független az új erősítésektől.

Haalandot pedig jövőre 75 millió euróért hoznák el az életébe lépő záradékának köszönhetően. A jelenlegi ára 200 millió euró, amit a Real Madrid nem akar, és nem is tudna kifizetni.