Aggasztó fordulat a Barcánál, elveszíthetik a szuper-tehetségüket

Fotó: Instagram/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. július 30. - 09:10

Immáron minden jel arra utal, hogy a Barcelona el fogja veszíteni a szuper-tehetségét, hiába voltak biztosak abban, hogy hosszabbíthatnak vele.

A Moriba-ügy egyre bonyolultabbá válik, és a Sport beszámolója szerint az elmúlt órákban olyan fordulatot vetett a helyzet, ami ahhoz vezethet, hogy a játékos és a klub külön utakon folytatják tovább.

Szerdán személyesen találkoztak a felek egymással, hogy megvitassák a hosszabbítás feltételeit, amikről továbbra sem tudtak megállapodni. Ez a találkozó sem hozta egymáshoz közelebb a feleket, bár a vezetőség optimista volt azt illetően, hogy meg fognak tudni egyezni.

Most azonban gyökeresen megváltozott a helyzet, és szép lassan minden remény elszáll a hosszabbításra vonatkozólag. Immáron Moriba hosszabbítása távolabb került, mint eddig bármikor, ami igazán rossz hír a Barcának.

A kialakult helyzet miatt a katalánok úgy döntöttek, hogy visszalépnek, miután úgy érzik, hogy a játékosban nincs meg a hajlandóság a hosszabbításra. A klub vezetőinél kezd elfogyni a türelem, miközben a szezonkezdet dátuma egyre közelebb kerül.

Tokió 2020: Milák Kristóf megállíthatatlan, újra döntőbe jutott

Moriba az ügy miatt nem kapott meghívást az előszezonra, és a németországi edzőtáborban sem kaphat lehetőséget, míg a csapattársai küzdhetnek azért, hogy értékes játékpercekhez jussanak Koeman által.

Moriba a Barca „B” csapatával sem léphetett pályára a Grama ellen, ami újabb bizonyíték arra, hogy a probléma még mindig nem oldódott meg a felek között, és az napról napra súlyosbodik. A fiatal középpályást a Real Madrid és a Manchester City is vinné, akik nagyobb fizetést adnának neki, de más kérők is vannak.