Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Monaco keményen büntet, F1-es autóval pláne (videó)

Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokszor a legkisebb hibák sem férnek bele a Monacói Nagydíjon a Forma-1-ben, és aki defektet kap, az kapaszkodhat.

A Forma-1 egyik leglátványosabb hétvégéjéről beszélünk, legalábbis látványban biztosan, mert továbbra is rettentő nehéz előzni Monacóban. Szinte lehetetlen, emiatt is olyan fontos az időmérő edzés.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Nincs még egy olyan helyszín az F1-ben, ahol ennyire nagy jelentőséggel bírna a kvalifikáció. Márpedig ez a helyzet Monte Carlóban, ami továbbra is igazi ékkőként szerepel a Forma-1 naptárjában.

Különleges a helyszínen figyelni az eseményeket, különösen, ha egy jachtról tesszük ezt meg. Az év egyik legjobban várt hétvégéjéről beszélünk, amit érdemes figyelemmel követni, mindig tud újat mutatni.

Albon a nap leglátványosabb manőverét mutatta be az első szabadedzésen pénteken, aminek nem örült. Csúnya csattanás lett a vége, ránézésre is jelentős az anyagi kár, ami a Williamsnek még inkább fájhat.

A Haasnál sem unatkoztak, de elmondhatnak egy imát is, mert kevésen múlt, hogy az alagút után egy csúnya autótörést lássanak. Ez végül nem történt meg, viszont így is elment egy kis idő, plusz ott volt a defekt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük