Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Albon látványos és fájdalmas becsapódása a Monacói Nagydíjról (videó)

Fotó: EPA/MAXIM SHEMETOV / POOL
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alex Albon kissé elmérte a távolságot, ami Monacóban nagyon sokba tud kerülni, anyagi szinten is.

Nem egyszerű az idei szezon a Forma-1-ben, már csak a hosszú szünet miatt sem, ami után végre ismét láthattunk futamot a televízióban. Nem sokkal később az áradások okán törölték az első olasz hétvégét, de szerencsére Monacóban minden ideális.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Szintén szerencse, hogy a Monacói Nagydíj egy héttel később került megrendezésre az olasz esemény után. Már javában zajlanak az események a hercegségi helyszínen, és lehetséges, komoly meglepetés fog születni.

Enyhe túlzással az időmérő edzésen eldőlhet a végeredmény, legalábbis nagymértékben befolyásolhatja. Már a pénteki edzésnapon láthattunk pár példát arra, hogy milyen kevésen múlhat egy baleset.

Nem ritkák a nagyobb csattanások, gyakorlatilag mindhárom szektor magában rejti a csúnya autótörést. Ezt már Albon is tudhatja, aki rendesen odavágta a Williamst, akik nyilván nem örültek az anyagi kárnak.

Szerencsére Albon nem sérült meg, leszámítva a lelkét, mert ez neki sem esett jól. Általában ezen a versenyen is vannak új fejlesztések, így még kellemetlenebb tud lenni egy gyorsabb autótörés, bár az minél előbb történik, annál jobb.