Clouds
21 Budapest
Dollár
375,13 Ft
Euró
399,84 Ft
Font
457,98 Ft
Bitcoin
28,484 $

Többen azzal vádolják Molnár Guszti volt feleségét, hogy haknizik a sztorikkal

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem mindenkinek fér bele az, hogy Fazekas Vivien időről időre beszél a közös múltjáról Molnár Gusztival, aki jelenleg élete legnehezebb időszakában van.

Azok sem voltak kevesen, akik Fazekas Vivient kezdték el támadni, amiért Molnár Gusztiról, a volt férjéről beszél, aki jelenleg egy rehabilitációs központban igyekszik új életet kezdeni, és megmenteni saját magát a súlyos alkoholizmustól.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Vivien a közösségi médiában is igyekszik megvédeni magát, amikor támadások érik. Nemrég pedig hosszabb interjút adott Hajdú Péter online műsorában, mely rendkívül nézett lett, és olyan sztorik hangzottak el, hogy sokan igencsak meglepődtek.

Kemény történteket mesélt el Vivien, addig Guszti ezekre nem reagált, legalábbis egyelőre. Valószínűleg tud az interjúról, ami jelenleg is elérhető, teljes egész ében Hajdú Péter hivatalos YouTube csatornáján.

„Sokan a Hajdú Péter interjú után azt mondták, haknizol a történetekkel. Ezt te hogy éled meg?” – érkezett a kérdés Vivien hivatalos Instagram oldalára. A válasza első felében azt írta erre, nem érdekli, hogy mit gondolnak mások.

„Nem érdekel, mit gondolnak mások, azok, akik ezt írják, valószínűleg a saját életükkel is elégedetlenek! Akibe szorult egy kis empátia, az átérzi a helyzetem, és azt is tudja, miért mondtam el ezeket a dolgokat!”