Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Molnár Guszti jó pár kilót felvett, és újra mosolyog

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy rengeteget léphetett előre az egykori ünnepelt színész, aki ádáz harcot vív a függőségével.

Nem is oly rég megdöbbentő részleteket mesélt el Hajdú Péternek Molnár Guszti volt felesége, Fazekas Vivien. Köztudott, hogy a színésznek nagyon súlyos alkoholproblémái voltak, és az élete is veszélybe került.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A barátai voltak, akik megmentették őt azzal, hogy két hónappal ezelőtt elvitték Komlóra egy intézménybe, ahol lehetőséget kapott egy új életre. Az orvosai korábban alig egy hónapot adtak neki a karácsonyi időszak előtt, annyira rossz állapotban volt.

Alig két hónap alatt Guszti sokkal jobb állapotban lehet, amit egy fotó is bizonyíthat. A korábbi drasztikus fogyásnak már nincs jele, sokat hízott, ami jó hír, hiszen nem is oly rég még messze nem tűnt egészségesnek.

A Bors azt írja, hogy Guszti sportol, napi szinten vesz részt a komlói rehabilitációs programokon, hogy abszolúte maga mögött tudja hagyni a szenvedélybetegségét, mely tönkretette az életét és a karrierjét.

„Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam.” – mondta a színész egyik ismerőse.

Az ismerős úgy tudja, hogy Guszti két barátja fizeti a havi 60 ezer forintos költséget, amiért cserébe szállást, étkezést és rengeteget programot, kezeléseket kap. Sőt, azt hallotta, hogy zsebpénz is lehet nála, amivel gazdálkodhat.