Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Molnár Guszti jó pár kilót felvett, és újra mosolyog

Úgy tűnik, hogy rengeteget léphetett előre az egykori ünnepelt színész, aki ádáz harcot vív a függőségével.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem is oly rég megdöbbentő részleteket mesélt el Hajdú Péternek Molnár Guszti volt felesége, Fazekas Vivien. Köztudott, hogy a színésznek nagyon súlyos alkoholproblémái voltak, és az élete is veszélybe került.

A barátai voltak, akik megmentették őt azzal, hogy két hónappal ezelőtt elvitték Komlóra egy intézménybe, ahol lehetőséget kapott egy új életre. Az orvosai korábban alig egy hónapot adtak neki a karácsonyi időszak előtt, annyira rossz állapotban volt. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Alig két hónap alatt Guszti sokkal jobb állapotban lehet, amit egy fotó is bizonyíthat. A korábbi drasztikus fogyásnak már nincs jele, sokat hízott, ami jó hír, hiszen nem is oly rég még messze nem tűnt egészségesnek.

A Bors azt írja, hogy Guszti sportol, napi szinten vesz részt a komlói rehabilitációs programokon, hogy abszolúte maga mögött tudja hagyni a szenvedélybetegségét, mely tönkretette az életét és a karrierjét.

„Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam.” – mondta a színész egyik ismerőse.

Az ismerős úgy tudja, hogy Guszti két barátja fizeti a havi 60 ezer forintos költséget, amiért cserébe szállást, étkezést és rengeteget programot, kezeléseket kap. Sőt, azt hallotta, hogy zsebpénz is lehet nála, amivel gazdálkodhat.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.