Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Molnár Anikó: szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen

Le akar dobni pár kilót, mindemellett néhány „fiatalító műtétet” is tervez.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Molnár Anikó több mint egy éve indította el a vállalkozását, s bár a mai napig érik támadások emiatt, az kétségtelen, hogy sikeres, ennek köszönhetően jómódban élhet. Korábban épp ezért, s édesanyja megsegítésére vágott bele a munkába, az elért sikerek miatt pedig igazán büszke a teljesítményére. Ugyanakkor azt érzi, némi változtatásra van szüksége, mert az utóbbi egy éve kizárólag a munkáról szólt.

„Több időt kellene foglalkoznom a külsőmmel. Ez eddig nem sikerült sajnos, mert rettenetesen sokat dolgoztam. A hét napból szinte hetet végignyomtam, vagy fotózásom volt, vagy sminktetoválással foglalkoztam, vagy az itthoni dolgaimat intéztem. Nem igazán tudtam magammal foglalkozni az elmúlt időben, de most egy olyan időszakhoz értem, hogy azt mondtam, hogy ’na, így nem mehet tovább!’ – árulta el a Borsnak. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Mint mondta, eleinte azt hitte, hogy a vállalkozása sokkal több szabadságot fog biztosítani számára, vagyis több szabadideje lesz, de közben ennek ellenkezője történt. „Most egy kicsit ki vagyok merülve. Tartok attól, hogy az egészségem, vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel, de most már lazítani fogok a tempón” – fogalmazott Anikó, aki úgy határozott, valóban változtatni fog.

Például egy ideig kevesebb napot vállal a sminktetováló munkákból, és elsősorban csak a vállalkozására koncentrál. „Minden héten lesz egy fotózás, vagy maximum kettő, a többi napon pedig csak magammal fogok foglalkozni. Azt szeretném, hogy mindennap eljussak a konditerembe, és eljussak kozmetikushoz és körmöshöz mondjuk két-három hetente. Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől” – vallotta be.

Úgy véli, ehhez az első lépés az, hogy megszabadul néhány kilótól, mindemellett „egy-két fiatalító műtétet” is tervez. „Nem az arcomat akarom átszabatni, hanem ha lefogyok, akkor lehet, hogy egy hasplasztikát csináltatnék, meg esetleg nagyobb ciciket, vagy legalábbis a fogyás után korrigálni szeretném őket. Idén leszek negyvenkilenc éves, tehát jövőre leszek ötven, és szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen” – mondta Molnár Anikó.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Vitézy Dávid sem elégedett a köztisztasággal Budapesten, többek között erre is van megoldása, mert amit Karácsony Gergelytől lát, az több mint kevés.