Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Máris tuningolni vitte új luxusautóját Molnár Anikó (videó)

Jól mehet Molnár Anikó új vállalkozása, ami lehetővé teszi számára, hogy luxusban éljen, sokkal jobb életkörülmények között, mint eddig.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Molnár Anikó a kora miatt szinte teljesen lemondott arról, hogy édesanya legyen, ami mindig fájó egy nő számára. Legalábbis a többségnek biztosan, amit egy férfit nem érthet meg, mert teljesen más a genetikájuk. Egy nőbe alapesetben bele van kódolva az anyaság iránti vágy, és az, hogy gyerekeket hozzon világra.

Anikó is kiváló anyuka lehetett volna, de úgy érzi, kifutott az időből. Emiatt nincs is igazán mire gyűjtenie, így az élete hátralévő részét szeretné a lehető legjobban kiélvezni, amit meg is tehet, köszönhetőn az új vállalkozásának, ami igen szépen alakul. Már most rengeteg pénzt kereshetett vele, de azt tagadja, hogy milliárdos lenne. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Érdekes lett volna látni, ha jó pár évvel korábban vág ennek neki, most hol tartana, mert nem kizárt, hogy nagyon súlyos összegek pihennének a számláján. Anikó a sok támadás mellett rengeteg támogatást is kap, és úgy tűnik, ügyes abban, amit csinál, és luxuscikkeket vásárolhat magának belőle.

A tartalomgyártás ezen része nagy korszakát éli, és Anikó régi vágyát teljesítette azzal, hogy megvette azt a luxusautót, amit már jó pár éve kinézett magának. Talán már emiatt is megérte belevágnia a vállalkozásba, aminek köszönhetően bejárhatja a világ különböző pontjait, távol Magyarországtól.

Anikó úgy döntött, tuningolni kezdi az autóját, amiről videó készült. Látható módon chiptuningot kap a kicsike Oroszlányban, ahol szakavatott kezekbe került a gép, mely minden eddiginél gyorsabb lesz. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.