Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Csodálatos ruhában jelent meg Molnár Andi a Glamour-gálán

Fotó: Instagram/Molnár Andrea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars első és második évadának sztárja egy nagyon különleges összeállításban jelent meg a Glamour-gálán csütörtök este.

Nagy nap volt a csütörtöki, ugyanis megtartották a 2023-as Glamour-gálát, amit sokan vártak. A hírességek mindig komolyan készülnek az eseményre, és nehéz lenne kiválasztani a legszebb szettet, mert valójában mindegyik látványos, izgalmas és egyedi.

Soron kívül Most emeltek vádat egy férfi ellen, aki 2013-ban megerőszakolt egy 17 éves lányt

Megvan a maga különlegessége ennek a gálának, mialatt a sajtónak kivételes lehetősége nyílik arra, hogy ugyanazon időben és helyen fotózza a sztárokat. L.L. Junior fiatal kedvese oldalán érkezett meg, ami egyúttal az első ilyen közös eseményük volt ebben a formában.

Természetesen Tóth Andi sem hagyta ki a lehetőséget, és egy nagyon vagány szettben képviselte magát. A Sztárban Sztár zsűritagja mindig fel tudja hívni magára a figyelmet, és ezúttal is remekül választottak neki ruhát.

Mások is ott voltak, például Molnár Andi, aki a Dancing with the Stars első két évadában volt zsűritag. Sokan megszerették Andi karakterét, és továbbra is aktív a közösségi médiában, melyen keresztül igényes tartalmakat oszt meg.

Jól áll neki a rövid haj, és ez a nyárias szett, ami önmagáért beszél. Van egyfajta olyan egyedi eleganciája a szettnek, ami csak úgy vonzza a tekintetet, az egyik nagy kedvencünk volt az este folyamán.