Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Modric lesérült, nagyon fontos mérkőzésekről marad le a Real Madrid veteránja

Rabat, 2023. február 12. Luka Modric, a Real Madrid (j) és Ali al-Bulajhi, az al-Hilal játékosa a marokkói labdarúgó klubvilágbajnokság rabati döntõjében 2023. február 11-én. MTI/EPA/Dzsalal Morsidi
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Osasuna elleni kupadöntőről biztosan lemarad.

Luka Modric kénytelen kihagyni a jövő szombati kupadöntőt, miután a Girona elleni, vereséggel végződő találkozón lesérült. A 37 éves horvát az edzéseken sem vesz részt.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Modric ebben a szezonban 28 alkalommal lépett pályára a LaLigában – ebből 17 alkalommal kezdőként -, és mind a négy kieséses Bajnokok Ligája mérkőzésen kezdőként lépett pályára.

Ennél is nagyobb probléma, hogy az ESPN információi szerint Modric a Manchester City elleni Bajnokok Ligája elődöntőre sem biztos, hogy felépül. Ancelotti pedig nehéz helyzetbe került, hiszen a védősorban is vannak hiányzói, David Alabára és Ferland Mendyre sem számíthat, Éder Miliato pedig eltiltás miatt nem játszhat a BL-elődöntőben.

Jó hír az olasz edző számára, hogy legalább Courtois és Benzema visszatérhet a hétvégi bajnokira, ám a legutóbb 4-2-es vereség jelezte: kulcsjátékosai nélkül nagyon is sebezhető a madridi együttes.

A Real Madrid szombaton az Almeriát fogadja a LaLigában, majd kedden a Real Sociedadhoz utazik, mielőtt május 6-án Sevillában a kupadöntőre kerülne sor. A City elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzése három nappal később következik.