Összefoglaló videón a Real Madrid váratlan veresége a Girona ellen

Fotó: EPA/Siu Wu
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid igencsak hektikus formát mutat a LaLigában, most épp a Girona viccelte meg őket, amivel végérvényesen elúszott a bajnoki cím.

A Barcelona az utóbbi időben messze nem mutat olyan erőt, mint korábban. Emiatt becsúszott pár pontvesztés, amit a Real Madrid nem mindig tudott kihasználni, máskülönben sokkal szorosabb lenne a hajrá.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Amikor már úgy tűnt, hogy a madridiak 10 ponton belülre kerülhetnek, a Barca hozta az Atletico Madrid elleni rangadót, és így kvázi minden eldőlt. Ezek után mondhatni minimális esély sem maradt, pláne a Girona elleni vereséget követően.

Nem sokan számítottak arra, hogy a Girona egyáltalán képes lesz megszorongatni a második helyen álló Real Madridot, ám végül a 9. helyen álló csapat otthon tudta tartani a 3 pontot, nem is akárhogyan.

Remekül kezdtek a hazaiak, a 12. percben már vezettek Castellanos góljával, aki valamivel több mint 10 perccel később duplázott. Ez igazi sokkal ért fel a Real védelmének, majd a 34. percben Vinicus szépített.

Amikor már azt gondolhatták a király gárda játékosai, hogy visszajöhetnek a meccsbe, Castellanos megint betalált a 46. percben. Sőt, mesternégyest szerzett, amire mindössze 62 percre volt szüksége a Madrid ellen.

A mérkőzés utolsó találata Vazquez nevéhez fűződött a hajrában, pár perccel a rendes játékidő vége előtt. Ha az Atlecio hozza a meccsét, mindössze 2 pont lesz a differencia közte és a nagy városi rivális között.