Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,958 $

Előnybe kerülnek a jegyvásárlásoknál a rendszeresen válogatott mérkőzésekre járók

Az MLSZ úgy döntött, hogy előnyben részesítik azokat a jegyvásárlásoknál, akik rendszeresen járnak meccsekre, köszönhetően a Szurkolói Klubnak.

Fotó: Marco Rossinak, a győztes magyar válogatott szövetségi kapitányának gratulálnak a szurkolók a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a jövő évi németországi Eb-re. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A rendszeresen mérkőzésekre járók élveznek majd előnyt ettől az évtől a jegyvásárlásoknál az új Szurkolói Klub rendszerében a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének döntése szerint. „Akik az új Szurkolói Klub rendszerében az idei évtől rendszeres mérkőzésre járással elkezdik a pontok gyűjtését, azok a jövőben előnyt élveznek majd a jegyvásárláskor, valamint további kedvezményekben is részesülnek. Az új klubban – személyre szóló regisztrációt követően – minden szolgáltatás egy helyen lesz megtalálható” – áll az MLSZ honlapján.

Az MLSZ szerint az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett az érdeklődés a Marco Rossi szövetségi kapitány vezette válogatott szereplése iránt, emellett a 2016-os Európa-bajnokság óta érezhetően átalakult a szurkolói kultúra. Lényegesen többen vásárolnának jegyet a válogatott egy-egy összecsapására, mint amennyi rendelkezésre áll. Ez a folyamat, továbbá a szurkolók visszajelzése ösztönözte az elnökséget a Szurkolói Klub megújítására. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

„A jövőben egyetlen új regisztrációt követően, egy helyen mindent elérnek a felhasználók a magyar válogatottakkal kapcsolatban, és ezzel egy időben új szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A rendszer a stadionba lépéskor jutalmazni tudja majd a szurkolói elkötelezettséget: a rendszeres válogatott mérkőzésre járást.”

„A megújuló SzK egyik legfontosabb eszköze az új mobilalkalmazás, mely az indulástól nyilvántartja a hűségpontokat, a szurkolói aktivitás és elkötelezettség alapján (pl.: részvétel játékokban, szavazásokon, webshop-vásárlások stb.), továbbá új szolgáltatásokat tesz elérhetővé (ingyenes névátírás, nyereményjáték, hírlevél stb.). Emellett a szövetség támogatói körének jóvoltából a klubtagság kölcsönös előnyökkel szolgál majd az érintett hűségprogramokban is résztvevő szurkolók számára” – olvasható az új Szurkolói Klubról.

Az új rendszer már a közelgő, idei első jegyértékesítés előtt elindul. A nemzeti együttes márciusban két hazai találkozóval kezdi meg a felkészülést a nyári, németországi Európa-bajnokságra, valószínűleg Törökország és Koszovó ellen. Az MLSZ elnöksége elfogadta a 2024/25-ös versenykiírásokat, illetve a férfi felnőtt nagypályás labdarúgó-bajnokságok és kupák versenynaptárát, ezekben lényegi eltérés nincs a korábbi évekhez képest.

(MTI)

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.