Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Mikes Anna szimplán csodálatosan néz ki, tökéletes az alakja

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindig szívesen írunk a profi táncbajnokról és tánctanárról, aki egyúttal a Dancing with the Stars egyik legkiválóbb táncosa.

Mikes Anna az egyik nagy kedvencünk a Dancing with the Starsból, melynek a negyedik évada következne a TV2 palettáján. Hogy idén lesz-e új szezon, egyelőre nem tudni, de korábban sem panaszkodhattunk.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Három egymást követő évben is volt DWS, ráadásul élő műsorként, ami számos érdekes kihívást hordoz magában. Hatalmas stáb dolgozott azon, hogy minden a helyére kerüljön, és ennek csak kis részét láthattuk.

A háttérben zajlik a legnagyobb munka, bár Gelencsér Timi, az első évad győztese időről időre betekintést adott számunkra a kulisszák mögé. Egyelőre a szépségkirálynő sem tudja, hogy lesz idén DWS, aki nagyon elégedett a mellplasztikájával.

Meglátjuk, hogyan dönt a TV2, bár így is sok műsor vár ránk, kezdve a megújuló Zsákbamacskával. Részben a DWS-hoz is van köze, mert Stana Alexandra lehetőséget kapott a Zsákbamacska stábjában Rózsa György mellett.

Anna sem unatkozik, és mesterdiplomás táncosként még mindig a tánc határozza meg az életét. Az alább látható fotót sem kell igazán magyaráznunk, tökéletes formában van a 11x magyar bajnok.