Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Mike Tyson szerint sokan irigykednek rá, amiért közel a hatvanhoz is mindenki rá kíváncsi

A botrányhős ökölvívó nyáron visszatér a ringbe, gőzerővel készül a meccsre.

MTI/EPA/ALESSANDRO DI MARCO
Relax

Bense Róbert

Szerkesztő

Mike Tyson 1986-ban, mindössze 20 évesen lett minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka, miközben ő volt az első nehézsúlyú bokszoló, aki egyszerre birtokolta a WBA, a WBC és az IBF címeket. Tyson 58 évesen tér vissza a ringbe, miután Jake Paul kihívta őt egy meccsre.

A korábbi bajnok látszólag nem nagyon aggódik amiatt, hogy utoljára 2020-ban lépett ringbe, szintén egy bemutatómeccsen. Sőt, ragaszkodik ahhoz, hogy ebben a korban ő az egyetlen olyan bunyós, akire ennyien kíváncsiak: „58 éves vagyok, és akkor mi van? Milliárdos nézettséget produkálok már csak azzal is, hogy beszélek a bunyóról” – fogalmazott Tyson, aki keményen beszólt a többi bokszolónak is. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

„A legtöbb sportoló irigykedik, pedig még egy arénát sem tudnának megtölteni.  Ki tudna 58 évesen ilyesmit produkálni? Mit gondoltok, miért velem akar bokszolni Jake Paul és nem valaki mással” – mondta Tyson, aki július 20-án csap össze a 27 éves amerikai youtuberrel – emlékeztetett a Sportbible.

A meccset a Netflix élőben közvetíti, a texasi AT&T Stadionba pedig minden bizonnyal csillagászati összegekért lehet majd jegyet váltani az eseményre. Tyson rendkívül komolyan veszi a felkészülést, így nem csoda, hogy Pault egyre többen próbálják meg lebeszélni a nem mindennapinak ígérkező kesztyűzésről.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.