Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,264 $

Jake Paul szentül hiszi, „a világ legnagyobb küzdelme” lesz a Mike Tyson elleni mérkőzése

Meglehet, igaza lesz, csak éppen nem egészen úgy, ahogyan azt ő gondolta.

Fotó: EPA/THAIS LLORCA
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Jake Paul kijelentette, teljesen biztos abban, hogy a Mike Tyson elleni bokszmeccse bekerül a történelemkönyvekbe. Sőt: közölte, a közelgő esemény a legenda ellen „a legnagyobb küzdelem lesz, amit a világ valaha látott”. Paul a „BS with Jake Paul” legújabb epizódjában beszélt a mérkőzésről.

Az epizódban valójában Conor McGregor legutóbbi kijelentéseire reagált, miután az ír harcművész kijelentette, szerinte nem igazán van érdeklődés a Paul – Tyson mérkőzésre. Paul közölte, a közösségi média statisztikái bizonyítják, hogy a UFC szupersztár téved, hozzátéve, hogy a mérkőzést a Netflix 260 millió előfizetője is láthatja, így akár „a sportág történetének legnézettebb eseménye lehet”. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Sőt, amikor megkérdezték tőle, hogy a Tyson-meccs jobban fog-e teljesíteni, mint Conor Floyd Mayweather elleni mérkőzése, ennél is tovább ment és egyenesen azt állította, hogy kétségtelenül felül fogja múlni a 2017-es eseményt, határozottan kijelentve, hogy:

„Több nézője lesz, ez 1000 százalék. Ez biztos.”

A youtuberből lett ökölvívó szerint a július 20-i mérkőzést megelőző közvetítések alátámasztják az álláspontját, hangsúlyozva, hogy tízszer több cikk jelent meg a Tyson-eseményről, mint Conor legutóbbi meccsének bejelentéséről. Elmondása szerint jelenleg 50-60 millió Instagram-megtekintésnél jár mindkét, a mérkőzésről szóló posztja.