Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

A Mi Hazánk politikusa halálosan megfenyegette Magyar Péter segítőjét

A rendőrség büntetőeljárást indított, az 59 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

A rendőrség büntetőeljárást indított Forgács Béla, a Mi Hazánk korábbi balástyai képviselőjelöltjével szemben, miután Magyar Péter, a Tisza Párt alelnökének és EP-képviselőjének Angliában élő támogatóját, Láng Balázst halálosan megfenyegette. A hatóságok közlése szerint az 59 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

„Én a szívemre teszem a kezem, és őszintén mondom: te egy mocsok féreg vagy. Szívesen likvidálnálak ingyen és bérmentve a Gepard M1 magyar fejlesztésű mesterlövész puskával, amit lehetőségem volt kipróbálni a közelmúltban… Csak egy a baj, nem szenvednél egy pillanatot sem, mert darabokra szaggatna egy szempillantás alatt” – ezt üzente a Mi Hazánk politikusa Láng Balázsnak a Facebookon.

A civil aktivista, a BBC egykori szerkesztője a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy jó ideje őt próbálja beállítani a kormánypárti oldal Magyar külföldi finanszírozójaként, ami szerinte a „vicc kategóriája”. A Mi Hazánk pedig a lap megkeresésére azt írta, „Forgács Béla magánvéleményt fogalmazott meg, hirtelen felindulásból és meggondolatlanul”. Hozzátették: Forgács Béla visszalépett a jelöltségtől.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy ismét Gulyás Gergelynek küldött sms-üzenetekről beszélt Magyar Péter: a Diákhitel Központ egykori vezetője legutóbb az olimpia kapcsán hozta szóba Gulyás Gergely minisztert, akivel egykor jó barátok voltak, de ez már a múlt. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy úgy tűnik, Hétköznapi Hősök néven elindult a DK saját Megafonja.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.