Így táncol Messi, megvan benne a ritmus

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 10:32

Nemcsak a pályán mozog stílusosan Lionel Messi, hanem a táncparketten is, és ezt bizonyította is az olimpia kapcsán.

Messinek továbbra sincs klubja, de nehéz elképzelni, hogy nem a Barcelonánál folytatja tovább, ahol gőzerővel dolgoznak a bérköltségek csökkentésén. Emiatt többek között a PSG is lemondott arról, hogy megszerezze a klasszist.

A legendás játékos is figyelemmel kíséri az olimpiát, és maximálisan támogatja honfitársait Tokióban. Az ehhez hasonló világjátékokra az argentin sportolók általában egy zenés videóval demonstrálják, hogy mennyire támogatóak.

Ez általában egy közös koreográfiát jelent, amelyben minden sportoló a saját ritmusát prezentálja. Ez az idei évre halasztott olimpiai esetében sincs másképp, ráadásul Messi ugyancsak szerepet vállalt a videóban.

Messi az argentin válogatott mezében táncolt, és ezt elég ritmusos módon tette meg. Mint arról a Mundo Deportivo is beszámolt, a Barca legendája táncos közreműködése gyorsan átütő sikert aratott, és egyre csak terjed a közösségi médiában.

Enyhülhet a feszültség a Barca és a fiatal sztárja között, de ez sem jelent sok jót

Az aranylabdás rekorder ismét bizonyította, hogy egészen laza is tud lenni, és nyitott az ehhez hasonló előadásokra, amiknek a rajongók mindig örülhetnek. Nagy kérdés, hogy mikor léphet újra pályára, mert a Copa America vége óta nincs edzésben, így ha még alá is írja az új szerződését, a LaLiga első mérkőzésén szinte biztosan nem lesz ott.