Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Messi csak egy dolgot kért a PSG-től, és elmondta, milyen lesz a Barca ellen

Fotó: YouTube/PSG - Paris Saint-Germain
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi csupán egyetlen egy dolgot kért a PSG-től, ami a legfontosabb számára, és várakozva tekint előre, miközben azt is tudja, benne van a pakliban, hogy a Bajnokok Ligájában összefut a Barcával.

Messi már a PSG játékosa, egészen 2023 nyaráig, és ha a két fél nyitott rá, akkor a szerződésben foglalt opció szerint 2024-ig hosszabbíthatnak. Nagyon nagy várakozás övezi a bemutatkozását, de erre még várniuk kell a rajongóknak, lehetséges, hogy heteket.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

A hatszoros aranylabdás miatt is izgatott, hogy olyan csapattársai lesznek, akiket jól ismer, és barátai is vannak köztük, többek között Neymar személyében, aki még a saját mezszámát is felajánlotta neki, de erre nemet mondott az argentin legenda.

„Az egész öltöző és az edzői stáb nagy hatással volt ránk. Amikor láttuk, hogy mindez megvalósulhat, az első dolgom az volt, hogy beszéljek Pochettinóval. Mindketten argentinok vagyunk, és ez megkönnyíti a dolgokat.”

„Beszéltünk, és az elejétől kezdve minden nagyon rendben ment. A PSG csapata sokat tett azért, hogy ezt a klubot válasszam.” – idézte Messi nyilatkozatát a spanyol Sport. „Sokat változtam ahhoz képest, mint amilyen a Newell’s-nél voltam. Sportemberként és játékosként is fejlődtem.”

„Sportolóként és emberként is fejlődtem. Annyit mondhatok, hogy ugyanaz a lelkesedés és vágy van bennem, mint gyerekkoromban. Imádom a futballt, és szeretek nyerni. Mindent megteszek, amit csak tudok, hogy ez meg is valósuljon.”

„Mielőtt távoztam, azt mondtam a Barca szurkolóinak, hogy mindig hálás leszek, az az otthonom. Sok mindent megéltem ott, és tudták, hogy egy erős csapathoz megyek. Ismernek engem, tudják, hogy szeretek nyerni.”

„Továbbra is el akarom érni a céljaimat, és nem tudom, hogy fogunk-e egymás ellen játszani, de ha igen, akkor egyrészt jó lesz visszatérni Barcelonába, másrészt nagyon furcsa is, hogy egy másik mezben teszem ezt meg a hazai pályán, de ilyen a futball, és ez benne van.”

„Az egyetlen dolog, amit kértem, hogy a családom jól legyen. Ez egy új élmény, készen állok, és végül ugyanarról van szó, futballról. A futball mindenhol ugyanolyan. Vannak barátaim az öltözőben, és ez segíteni fog számomra. Egy igen látványos városban vagyunk, és élvezni fogjuk az ittlétet.