A La Liga zöld utat adott, Messi még közelebb került a Barcelonához

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Elhárultak az anyagi akadályok, Messi édesapja is megszólalt.

Miután eldőlt, hogy Lionel Messi távozik Párizsból, már csak egyetlen megválaszolásra váró kérdés maradt: hol folytatja a pályafutását a 35 éves argentin klasszis? Úgy tűnik, Messi most egy lépéssel közelebb van a Barcelonához, mint eddig.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Kiderült ugyanis, hogy a La Liga döntéshozói jóváhagyták a Barcelona pénzügyi terveit a következő szezonra nézve, melyben nyilvánvalóan a Messi fizetésére vonatkozó részletek is szerepelnek.

A Barcelona elnöke, Joan Laporta ezt követően egyeztetett a futballista édesapjával és ügynökével, Jorge Messivel, aki szerint fia szeretne visszatérni a Barcelonába, azonban az ügy kapcsán konkrétumokat még nem árult el.

Messi 2021-ben távozott a Barcelonától a PSG-hez a katalán egyesület anyagi problémái miatt, azonban mostanra megszilárdult a pénzügyi helyzete a spanyol bajnoknak, az argentin pedig két év után ismét magára öltené a gránátvörös-kékek mezét.

Xavi a napokban megszellőztette, hogy Messi a héten hozhat döntést a jövője kapcsán. Ugyanakkor a Barcelona mellett mérlegelnie kell a szaúdi ligából érkező ajánlatot is, az Al-Hilal ugyanis jóval magasabb összeget kínálhat számára – emlékeztetett az ESPN.