Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Xavi szerint a Barcelona taktikailag képes lenne megkönnyíteni Messi visszatérését

Ez persze azt még nem jelenti, hogy anyagilag is olyan könnyű lenne.

Loszaíl, 2022. december 18. Az argentin Lionel Messi bemelegítésen a katari labdarúgó-világbajnokság döntõjében játszott Argentína-Franciaország mérkõzés elõtt a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Továbbra is kérdéses, hogy Messi merre folytatja pályafutását, a Barcelona pedig nem tett le arról, hogy az argentin Katalóniában fejezze be karrierjét, azonban ajánlatból több is van, és a Barcáé minden bizonnyal nem a legerősebbek között szerepel.

Xavi ugyanakkor megerősítette, hogy a Barcelona taktikai szempontból képes lenne megkönnyíteni Messi visszatérését, és nincs kétsége afelől, hogy még évekig képes lenne a legmagasabb szinten játszani. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

„Leo több poszton is játszhatna: hamis kilencesként, szélsőként, belső játékosként, akár a középpályán is” – mondta Xavi. „Talán veszített a robbanékonyságából, de a világbajnokságon is egy rendkívüli Messit láttunk” – tette hozzá.

A Barcelona trénere elmondta, hogy egész biztos abban, hogy Messi a csapata segítségére lenne, és arra is reagált, hogy egyesek szerint védekezésben már nem igen segít be az argentin – írja a 90min.com.

„Végül is a munka és a kötelezettségek mindenki számára ugyanazok. És ezt láttuk Robert Lewandowskinál, egy szintén világklasszis játékosnál, aki nagyon jól alkalmazkodott” – mondta Xavi.