Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,062 $

Messi elárulta, ki volt a legidegesítőbb játékos, aki ellen játszott

Van egy olyan érzésünk, hogy sokan látatlanban is eltalálnák a nevet.

...svg content...Fotó: EPA/SHAWN THEW
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Lionel Messi jelenleg az argentin válogatottal készül hatodik Copa América tornájára, a felkészülési szünetben azonban lehetősége nyílt ellátogatni Tomás unokaöccse YouTube-csatornájára, ahol meglepő részleteket árult el múltjáról.

A Sport Bild szerint Messi az adásban elárulta, hogy pályafutása során melyik játékossal vitatkozott a legtöbbet a pályán. Ezzel kapcsolatban az argentin elmondta: „Sokat vitáztunk Sergio Ramosszal. Ő volt az a játékos, aki a legjobban idegesített” – árulta el az argentin klasszis. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

2005 és 2021 között a Barcelona színeiben Messi összesen 44 alkalommal nézett szembe Sergio Ramosszal és a Real Madriddal, így egyetlen másik játékossal sem találkozott ennél többször egész pályafutása során.

„Az El Clásicókon mindig keményen ütköztünk egymással. Azok a meccsek nagyon intenzívek voltak” – mondta Messi, aki a Ramosszal vívott összecsapásokból többnyire győztesen került ki, hiszen a Barcelona 19-szer nyert, míg a Madrid 16-szor, kilenc párharc pedig döntetlennel zárult.

2021 nyarán mind Messi, mind Ramos a Paris Saint-Germainhez igazolt, csapattársakként pedig úgy tűnt, kevésbé mennek egymás idegeire, és végül kétszer is megnyerték együtt a francia Ligue 1-et.

A sors furcsa fintora lehet, hogy Messi és Ramos akár újabb fejezetet is nyithat a rivalizálásukban, ugyanis Ramos, aki tavaly nyáron visszatért nevelőegyesületéhez, a Sevilla FC-hez, ismét klubot vált. A spanyol fichajes.net szerint az érdeklődő klubok egyike az a San Diego FC, mely jövőre első alkalommal indul az MLS-ben, ahol Lionel Messi az Inter Miami csapatkapitányaként szerepel majd.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.