Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Messi szerint nem lesz ott a 2026-os világbajnokságon, Katar volt az utolsó számára

Lionel Messi, az argentin válogatott csapatkapitánya azt mondja, nincs olyan terve, hogy részt venne a 2026-os világbajnokságon.

...svg content...Fotó: Lionel Messi, a világbajnok argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ünnepel a Curacao elleni barátságos mérkőzés után Santiago del Esteróban 2023. március 28-án. Az argentin válogatott 7-0-ra győzött, Messi három gólt lőtt. MTI/EPA/EFE/Juan Ignacio Roncoroni
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 35 éves Messi tavaly Katarban ért fel a csúcsra, amikor Argentína megnyerte a világbajnokságot Franciaország ellen egy őrületes döntő végén. Ez már az ötödik világbajnoki szereplése volt, és akkor még nem zárta ki, hogy lehet hatodik is.

Lionel Scaloni, a válogatott első embere és a játékosok is abban bíznak, hogy Messi ott lesz a 2026-os világbajnokságon, akár kezdőként, akár csereként, és hozzásegítheti őket az esetleges címvédéshez. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A hétszeres aranylabdás azonban nem tervezi, hogy pályára lép a világ legfontosabb tornáján, amit az USA, Mexikó és Kanada rendezhet meg. Az Efe hírügynökség szerint Messi a Titan Sports kínai sportlapnak mondta azt, hogy szerinte nem lesz ott a 2026-os világbajnokságon – írja az ESPN.

„Katar volt az utolsó világbajnokságom. Meglátom, hogyan alakulnak a dolgok, de ahogyan most állnak, nem, nem megyek a következő világbajnokságra.” – jelentette ki Messi, aki az USA-ban folytatja a pályafutását az Inter Miami színeiben.

Messi Katarban főszerepet játszott Argentína győzelmében, hét mérkőzésen összesen hétszer talált be. A döntőben kétszer is eredményes volt, ami az argentinoknak a harmadik világbajnoki címüket jelentette.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

A MÁV-Volán-csoport megerősítette, a nagy hőségre való tekintettel folytatják a vízosztást a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon.