Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

A színésznő a baleset után két alkalommal is kórházi kezelésre szorult, ám most már jobban érzi magát.

Fotó: Szász Júlia színművész beszél a Nemzeti Színház 2022/23-as évadhirdető sajtótájékoztatóján a színház Kaszás Attila Termében 2022. május 30-án. Tíz bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház, amely Tamási Áron- és Kodály Zoltán-művet is műsorra tűz az évfordulók alkalmából, a szezon második felében pedig a Színházi Olimpia egyik fő helyszíneként várja a közönséget. MTI/Soós Lajos
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Lassan egy hónapja, hogy a Rómeó és Júlia című előadás közben Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó mintegy három méter magasról a földre zuhantak a kulisszák mögött, ami után mindkettejüket azonnal kórházba szállították.

Néhány napos kórházi kezelés után mindketten elhagyhatták a kórházat, azonban Szász Júlia mellkasi sérülése további kezeléseket igényelt, ezért újabb két hét várt rá a Semmelweis Egyetem Traumatológiai klinikáján.

A színésznőért sokan aggódtak, azonban most már mindenki megnyugodhat, hiszen ő maga jelentkezett be Instagram-oldalán és jelezte, hogy már jobban érzi magát.

Egyszerre szeretném szívből megköszönni a születésnapi köszöntéseket, illetve a RENGETEG – de tényleg rengeteg – jókívánságot, rámgondolást, támogatást, amelyben az elmúlt hetekben részesültem. Nagyon megható volt ez a sok szeretet, amit kaptam és kapok, a legnehezebb időszakon is segített átlendíteni. Erőt és hitet adott, amikor gyengének és kétségbeesettnek éreztem magam. Szóval köszönöm!

És természetesen végtelenül hálás vagyok a Csodálatos Családomnak és a Szerelmemnek is, akik nélkül biztosan nem ment volna, és akiket mindennél jobban szeretek. Nem tudom, honnan jött az a kifogyhatatlan erő, amivel tartottatok végig és fogtátok a kezem. Szerencsés ember vagyok.

Nem állt szándékomban, mégis elég szentimentálisra sikerült ez a poszt, – látszik, hogy nincs benne rutinom – de ezt fontosnak tartottam megosztani Veletek.

Ja, és sokan kérdeztétek (tényleg): jobban vagyok már, lassan, de biztosan gyógyulgatok.

Vigyázzatok magatokra! – írta a színésznő, aki néhány kórházi fotót is mellékelt a bejegyzéshez.