Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,96 Ft
Euró
396,30 Ft
Font
468,98 Ft
Bitcoin
65,361 $

Megmutatták, milyen lakosztályt kapott Mbappé a Real Madridnál

Megmutatták, milyen lakosztályt kapott Mbappé a Real Madrid edzőkomplexumában Spanyolországban.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A képek tanúsága alapján a francia támadónak semmire sem lesz majd gondja. A pompás szállás modern nappalit és tágas hálószobát foglal magában, ahol a falakon a Real Madrid ikonikus címere díszeleg. A hatalmas zuhanyzóval és káddal rendelkező fürdőszoba a legfelső kategóriás szállodák színvonalát idézi, a privát erkély pedig tökéletes kikapcsolódás helyszíne lehet.

Bár Mbappé fizetése állítólag alacsonyabb lesz, mint néhány csapattársáé, a francia klasszis átmeneti rezidenciája jól tükrözi, hogy milyen nagyra értékeli őt a Real Madrid. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A 24 éves csatár olyan szupersztárokkal együtt léphet majd pályára, mint a brazil Vinícius Jr, az angol Jude Bellingham és francia honfitársa, Aurelien Tchouameni. Érkezése tovább növeli az amúgy is lenyűgöző csapat erejét, amely nemrég ünnepelte 15. Bajnokok Ligája-győzelmét.

Mbappé ugyan ontotta a gólokat a PSG-nél, a Bajnokok Ligájában eddig nem tudta ezt megismételni, ugyanakkor sok szakértő úgy véli, ez megváltozhat majd a Real Madridnál, amely minden esetben a támadófocit részesíti előnyben.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.