Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Meghan Thee Stallion százezer dollárt adományozott a Breonna Taylor Alapítványnak

Meghan Thee Stallion és a Fashion Nova együttműködésével 100 ezer dollárt adományoztak a Breonna Taylor Alapítványnak a nő halálának első évfordulóján.

...svg content...Fotó: Megan Thee Stallion/Instagram
Külföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A rapper az Instagramon jelentette be a kezdeményezést, ahol azt írja, hogy az alapítvány küldetése a gazdasági, társadalmi és faji igazság elérése a rendőrségi reformok segítségével – írja a CNN.

Egy évvel ezelőtt Breonna Taylor családját és barátait tragikus körülmények között fosztották meg Breonnától. A neve továbbra is a változás katalizátora és egy hatalmas erejű emlékeztető arról, hogy még mindig nem történt meg az igazságszolgáltalás az ügyben. A Fashion Novával együtt büszkén adunk át 100.000 dollárt a Breonna Taylor Alapítványnak, amelyet Tamika Taylor hozott létre lánya emlékére Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

– írja bejegyzésében.

Taylor 26 éves volt, amikor lelőtték egy botrányos és elhibázott rendőrségi rajtaütés során a saját lakásában 2020. március 13-án.

Halálának körülményei szerte az Egyesült Államokban tüntetéshullámokhoz vezettek –  demonstrálók a Breonna Taylor halálában közrejátszó rendőrök felelősségre vonását követelik, ügye a szélesebb, faji alapú igazságtalanságok ellen létrejövő mozgalom részévé vált, amely George Floyd ügyével kezdett fokozódni

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.