Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,68 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,22 Ft
Bitcoin
63,931 $

Még az idő is lelassult A Nagy Ő versenyzőjének bikinis fotója láttán

Suba Fruzsi csodálatos formában van, élvezi a jó időt Miamiban, egyértelműen A Nagy Ő évadainak egyik legvonzóbb nője.

...svg content...Fotó: Instagram/Suba Fruzsina
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre nem tudni, idén lesz-e A Nagy Ő, de az előző években rendre kaptunk új évadokat. Tóth Dáviddal tért vissza a műsor, aki élete egyik legnagyobb kalandjára mondott igent ezzel, és sokan szerették azt az évadot is. Egy évvel később pedig már Árpa Attila szívéért versenyeztek a lányok, akik nem egyszer kaptak össze egymással.

Legutóbb pedig Jákob Zoltán volt A Nagy Ő, és hatalmas luxust kínált a lányoknak. A szerencsések a magángépén is utazhattak, de természetesen a Ferrarik is előkerültek, amikből azóta csak még több van Zoltán tulajdonában. Az egyik legújabb modellt rendelte meg Maranellóból a magyar milliárdos üzletember, és maximálisan elégedett vele. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Zoltán jelenleg Svájcban pihen, egy világhírű klinikán igyekszik meghosszabbítani az életét, amire egyúttal az új üzleti vállalkozása miatt van szükség. Hamarosan minden fontos részlet kiderül ezzel kapcsolatban, de addig sem fogunk unatkozni, mert Zoltán mindig gondoskodik arról, hogy a követők új tartalmakat kapjanak.

Suba Fruzsi két évvel ezelőtt szerepelt A Nagy Ő-ben, és az egyik főszereplője volt a műsornak. Már akkor is olyan formákkal rendelkezett, hogy bárkit zavarba tudott hozni velük, és ez azóta még hangsúlyosabbá vált. Még keményebben edz, még inkább odafigyel az egészségére, egyszerűen tökéletes formában van.

Az Egyesült Államokban, Miamiban élvezi az életet, ahol minden adott arra, hogy az ember kikapcsoljon. Jól áll neki ez a környezet, akárcsak a bikinije, mely tökéletesen emeli ki a formáját, csak dicsérni tudjuk. Ugyan nem tartozik a legaktívabb hírességek közé, így is több mint 5 300-an követik az Instagram oldalán.

Megágyaztak a demokraták Biden visszalépésének?

Az Egyesült Államok Demokrata Pártja váratlan lépésre szánta el magát Joe Biden hivatalos elnökjelölti státuszával kapcsolatban.