Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Medve támadt rá egy sípályán sportoló férfira

Fotó: Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. március 12. - 05:29

Kórházba került egy férfi, miután egy játékos kedvű fiatal vad üldözőbe vette.

A Főtér információi szerint megsérült egy 37 éves férfi, miután nem várt randevúja volt egy medvével a Máramaros megyei Szarvaszónál. Az érintettet a máramarosszigeti kórházba szállították, állapotáról azonban nem közöltek részleteket.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Nem sokkal korábban egy másik eset is felrázta az unalmas mindennapokat, egy síző felvette mobiltelefonjával, amint egy medve elkezdte üldözni.

A predeáli sípályán történt incidensről készített felvételen az látszik, amint a férfi előtt az erdőből egy fiatal egyed kicammogott a pályára, erre a férfi figyelmeztette a mögötte jövőket, hogy álljanak meg.

Néhány percen belül pár síző összegyűlt, viszont az állat ahelyett, hogy elmenekült volna, közeledni kezdett feléjük.

Szerencsére nem viselkedett agresszíven az állat, inkább játékosnak bizonyult – a videót készítő férfi elindult lefelé a hegyen, a medve pedig futni kezdett utána, és nem sokkal később visszament az erdőbe.

A predeáli pályán nem ez az első eset, korábban is hallani lehetett arról, hogy erdei ragadozók tévedtek be a lejtőkre, kedd hajnalban például Gyergyószentmiklóson egy bevásárlóközpontnál sétálgatott egy medve, akit cseppet sem zavart a nagy tumultus.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.