Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Mbappé kihívása, ha Madridba szerződik: 1 millió mez 24 óra alatt

A francia játékos megdöntheti a 24 óra alatt eladott mezek rekordját, amelyet nemrég Messi állított fel, amikor a PSG-hez szerződött.

...svg content...Fotó: Twitter/@AdriRM33
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kylian Mbappé történelmet írhat a Real Madridba való átigazolásával. A francia labdarúgónak a következő két hétben kell döntenie a jövőjéről, és ha aláír a fehér klubhoz, minden jel arra mutat, hogy megdönti Messi rekordját.

Nemrégiben az argentin PSG-hez való szerződtetésével a francia klubnak az első 24 órában 832 ezer mezt sikerült eladnia, ezzel elvették a rekordot Cristiano Ronaldótól, aki 520 ezret adott el a Juvéhoz való szerződtetése utáni első napon.

Ahhoz, hogy Messit megelőzzék, meg kell közelíteni az egymillió eladott mezt 24 óra alatt: és ezt csak egy olyan Real Madrid-játékos érheti el mint Mbappé. Nem kis kihívás, amire több millió madridi szurkoló vár.

A PSG csak Messi számainak köszönhetően mintegy 20 millió eurót keresett a mezeladásokon, így a fehér klub ezt az összeget is meghaladhatja, és már az első pillanattól kezdve elkezdheti pénzzé tenni a francia csatár szerződtetését.

Kétségtelen, hogy a madridi szurkolók várakozással várják azt a pillanatot, amikor a klub hivatalossá teszi Mbappé szerződtetését. Nyilvánvalónak tűnik, hogy amint ez megtörténik, szurkolók milliói akarják majd megszerezni a mezét.

Meglehet, egyesek várni fognak, mások nem, de nem észszerűtlen lenne azt gondolni, hogy Mbappé az első 24 órában meghaladhatja az egymillió eladott mezt. Meg kell jegyezni, hogy a francia már több mint négy éve van reflektorfényben, ezalatt pedig egyre több szurkoló álmodott arról, hogy Santiago Bernabéu Stadionban láthatja őt.

Ha a PSG-vel végre megköttetik az üzlet, akkor megtörténhet az, ami Messivel: ami a Real Madridot mozgatja, az nem mozgat más klubot, és Mbappé népszerűségét figyelembe véve történelmi lehet az eladott mezek száma – írja a Defensa Central.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.